Egen import | Fri frakt från 900 kr | Snabba leveranser

 
(0 varor) - 0,00 kr

Din varukorg är tom.

 

Le Piantagioni del Caffè Lab #106 - 250 g

Le Piantagioni del Caffè Lab #106 - 250 g Förstora

Le Piantagioni del Caffè Lab #106 - 250 g

Lab #106 har fått sitt namn efter ett av många försök till rostning av ett excellent blend-kaffe. Kaffet är en blandning av arabica-kaffen från rosteriets plantager i områdena Lagoa do Morro och Samambaia (Brasilien) och till detta har de lagt kaffe från Vellakadai i sydöstra Indien. 


Detta 100% arabica-kaffe har en mjuk och omslutande smak av vanilj i kombination med gräddad mördeg. Det har en mycket lång finish och passar särskilt väl till bakverk och andra dessertbetonade maträtter.

SKU: CC2015

Tillgänglighet: I lager

90,00 kr
  • Köp 3 för endast 82,00 kr styck och spara 9%
Leverantörsinformation

    Detaljer

    "Le Piantangioni del Caffé" eller "LPDC" är ett relativt ungt företag, grundat 1994, av en kaffe-connoisseur vid namn Carl-Alberto Relli och en världsberömd barista; Enrico Meschini. De båda kaffekännarna delar ett djupt intresse och en passion för kaffen från specifika plantager och de har genom åren via återkommande resor byggt upp ett starkt nätverk av direkta relationer till plantager och kooperativ runt om i de kaffeodlande delarna av världen. Rosteriet engagerar sig endast i leverantörer som producerar kaffen av en sådan kvalitet att det är möjligt att framställa gourmetkaffen.

    Rosteriets produkter har erhållit internationell uppskattning och efterfrågan överträffar som regel alltid tillgången. Rosteriets sydamerikanska kaffen, bland annat från Peru och Colombia, är särskilt berömda.
    Då rosteriets kvalitetskrav är så höga, underleverantörerna så begränsade till antalet samt att väderlek och skördeomständigheter spelar en avgörande roll, finns inte alltid alla kaffen att tillgå.

    Rosteriet erbjuder ett flertal kaffen som är FairTrade-certifierade och ekologiska.

CMS tab